Υπηρεσίες

Χειρουργικό

erga erga erga

Εκτελούνται κάθε είδους χειρουργικές επεμβάσεις – μαλακών μορίων, ορθοπεδικά, θωρακοχειρουργικές, νευρολογικές – και για εξειδικευμένα περιστατικά το ιατρείο μας συνεργάζεται με ειδικούς κτηνιάτρους (Μηναδάκης Μηνάς – Περιστέρι.)

Αιματολογικό

erga erga

Εκτελούνται εντός ολίγων λεπτών όλες οι αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, εκτός από πολύ σπάνιες παθήσεις, οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε άμεσα μια πρώτη κλινική εικόνα.

Ακτινολογικό

erga

Σύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα και νομίμως αδειοδοτημένο εκτελεί άμεσα και ακίνδυνα κάθε είδους ακτινογραφία του αγαπημένου σας φίλου.

Υπέρηχος

erga

Διενεργούνται υπέρηχοι από εγκεκριμένο μηχάνημα υπερήχων από ειδικευμένη υπερηχολόγο κτηνίατρο.

Ω.Ρ.Λ

erga erga

Τελευταίας τεχνολογίας ωτοσκόπιο τύπου μόνιτορ με γιγαντοοθόνη μας δίνει άμεσα οπτική εικόνα για κάθε πάθηση ή παρουσία ξένων σωμάτων που αφορά στο ωτορινολαρυγγολογικό σύστημα του κατοικιδίου σας.

Παθολογικό

Το παθολογικό Τμήμα του ιατρείου μας με τη βοήθεια του παραπάνω εξοπλισμού και όχι μόνο μας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε άμεσα και υπεύθυνα οποιοδήποτε πρόβλημα του αγαπημένου σας φίλου και να ξεκινούμε άμεσα την ανάλογη θεραπεία κατά περίπτωση.

Προληπτική κτηνιατρική

Στο ιατρείο μας εφαρμόζονται αυστηρά οι προληπτικοί εμβολιασμοί για όλα τα ζώα χρησιμοποιώντας πάντοτε τελευταίας εφαρμογής εγκεκριμένα εμβολιακά σχήματα καθώς και κάθε ένδο - και εξωπαρασίτωση.

Φάρμακα

Το ιατρείο μας διαθέτει φαρμακείο στο οποίο θα βρείτε σχεδόν όλα τα κτηνιατρικά φάρμακα για τον αγαπημένο σας φίλο καθώς και φάρμακα για κάθε είδος παραγωγικών ζώων.

Τροφές - Κλινικές δίαιτες

Στο ιατρείο μας θα βρείτε όλες τις κλινικές δίαιτες, super premium τροφές καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για χρόνια πάσχοντα ζωάκια.